Exposities en markten deze lente

Je bent van harte uitgenodigd!

Op 6 april van 16-19 uur is de opening van de expositie ' Flower beïnvloeden '. Deze expositie is in de mooie ceramiek winkel van Maaike Stam  Wo-ow Ceramics, aan de Gedempte Voldersgracht 12, Haarlem. 

De expositie is tot eind juni te zien. Ook gedurende de Vijfhoek Kunstroute in het weekend van 25 en 26 mei.

Deze nieuwe bloemen collectie is een vertolking van mijn liefde voor bloemen, mijn bloementuin en de positieve kracht die door bloemen verspreid worden. Ik ervaar bloemen net als kleine cadeautjes die onze leefomgeving op talloze manieren inkleuren. Stilstaand bij de vormen en diversiteit van bloemen ontroerd het mij om te zien hoe kwetsbaar ze zijn, hoe ingenieus ze zich verspreiden en hoeveel leven ze beinvloeden.

Ik kan hierover nog heel veel vertellen, maar eigenlijk lijkt het me het leukst als je zelf komt kijken. Zelf ben ik natuurlijk op de opening aanwezig en gedurende de Vijfhoek Kunstroute. Als je een andere keer langs wilt komen kan dat altijd, de winkel is open op Di en Woe van 13.30 - 17h en van Do - Za 10 - 17 h.

 

Kunstcentrum Haarlem Bloemenexpositie

Super leuk nieuws,  twee van mijn schilderijen hangen in de maand april in de bloemen expositie in het Kunstcentrum Haarlem. Dit wordt in het kader van de bloemencorso in Haarlem samengesteld. 

De twee schilderijen met de blauwe achtergrond zijn in het Kunstcentrum Haarlem te zien. 

Kunstmarkt Museumplein Amsterdam

Op zondag 19 mei sta ik met diverse schilderijen op de kunstmarkt Museumplein in Amsterdam (alleen bij mooi weer). Kom gezellig langs, ik bied op kunstmarkten ook altijd schilderijen op papier aan voor een voordelige prijs.