Vijfhoek Kunstroute - Bij Oogst en Woow Ceramics

Welkom op mijn website!

Leuk dat je meer wilt weten over mijn schilderij 'Whispers of Gold'.

Even kort voorstellen, mijn naam is Karin Frenay ik woon in Haarlem en exposeer mijn kunst sinds 2023. Ik hou van de natuur om ons heen en haal daar eindeloos veel inspiratie uit. De natuurbeleving, wat het bos, de duinen of gewoon je achtertuin met je kan doen, vind ik heel bijzonder. In mijn kunst probeer ik dit uit te beelden en mijn interpretatie van te geven. Zodat jij een stukje natuur en positieve kracht van onze natuurlijke omgeving in je huis kan nemen. 

 Whispers of Gold - The pure and warm look of this painting will light up your space. As if you look out the window and the forest is close at hand.

Vind hier meer informatie over het schilderij 'Whispers of Gold'.

Het is een warm en positief schilderij; het lijkt of je in het herfstbos staat en de laatste zonnestralen de herfstbladeren belichten. 

Dit schilderij is gemaakt met acrylverf en oliepastel, krijt op canvas, 80 x 60 cm en is ingelijst te verkrijgen. € 995 Incl. btw.

Er is een grotere expositie van mijn werk te zien bij  Woow Ceramics, Gedempte Voldersgracht 12 (hoek Barrevoetstraat), Haarlem, alleen 5 minuten lopen vanaf hier. Ik ben er het hele weekend van de Vijfhoek Kunstroute aanwezig. Het lijkt me leuk je mijn expositie te laten zien.

 

Hier vind je alle informatie over de Vijfhoek Kunstroute, de opening op vrijdag 24 mei en alle expositielocaties: https://vijfhoekkunstroute.nl